Φωτοβολταϊκά σε οροφές

Οικιακά συστήματα

Τα έργα αυτά εντάσσονται στο ειδικό πρόγραμμα ανάπτυξης Φωτοβολταικών συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις και κυρίως σε δώματα και στέγες κτιρίων.
Αφορούν κατά κύριο λόγο ιδιοκτήτες μονοκατοικιών, ιδιώτες ή ομάδες ιδιωτών που διαμένουν σε πολυκατοικίες ή και μικρές επιχειρήσεις (βιοτεχνίες, ατομικές επιχειρήσεις με προσωπικό έως 10 ατόμων κ.ά.).

Η Myrinous Developmet Ltd αναλαμβάνει να βρει την βέλτιστη λύση για την επιφάνεια που έχετε στη διάθεσή σας, ώστε να κάνετε μία επένδυση που θα αποδώσει εγγυημένα τα μέγιστα σε βάθος χρόνου.

Η εμπειρία μας από τα μεγάλα έργα είναι η εγγύηση της επένδυσης σας.

Επαγγελματικά συστήματα

Έργα ισχύος μέχρι 20 kW, επί οροφής

  1. Αφορούν κτίρια ή γήπεδα, ιδιωτών ή επιχειρήσεων. Πρόκειται για εγκαταστάσεις που δεν απαιτούν την διαδικασία εξαίρεσης απο τη ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας).
  2. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύμβαση με την τοπική ΔΕΗ και η έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας της Πολεδομίας.

Η Μύρινους δρά επικουρικά στον πελάτη της ως σύμβουλός του, αλλά και μπορεί να αναλάβει για αυτόν και την αδειοδοτική διαδικασία που απαιτείται.
Σε κάθε περίπτωση η Μύρινους Ενεργειακή μελετά τα δεδομένα και προτείνει τη λύση που θα μεγιστοποιήσει την αξία της επένδυσής σας, ώστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας.

Newsletter

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα νέα του κλάδου και τις μοναδικές προσφορές μας